JAGO SOFIA OPEN 2022 – МЕЖДУНАРОДЕН ПРО ТУР ПО ДЖАГИ В БЪЛГАРИЯ

     След броени дни в София ще се състои международен про тур – Jago Sofia Open 2022. Състезанието ще се проведе от 03 до 05 юни под организацията и домакинството на Българската Джаги Федерация /БДФ/ и СК „Джагоарс”. Мястото на събитието ще бъде Спортен бар „Академията” /бул. „Тодор Александров“ 64/.

     На турнира ще се изиграят почти всички официални дисциплини и категории. Новото тази година ще бъде Мix Team Cup – отборно състезание, в което участниците ще имат право да сформират отбор от 4 човека с минимум една жена или един мъж в отбор. Форматът е D1, S1, S2, D2, D3, единична елиминация. С този ивент ще бъде открит и турнирът в петъчната вечер.

     Мачовете в джаги надпреварата ще се играят на две от официалните маси – Garlando и Leonhart. Точките, спечелени от турнира, ще бъдат валидни за ранкинга на Българската и на Международната Джаги Федерация. Очакват се представители на всички клубове по футбол на маса в страната, както и десетки състезатели от чужбина.

     За участие в състезанието може да се регистрирате онлайн https://forms.gle/16CsQangb3q4czN3A или на мейл info@jagoars.com до 30.05.2022г.

     Повече информация за Jago Sofia Open 2022 може да намерите в инфопакета на събитието: https://www.tablesoccer.org/…/infopack_eng_jso2022_2.pdf